Geschiedenis

Bike Totaal Boersen in Schagen verhuist naar een nieuw en groter pand

SCHAGEN– Op 3 januari opent Bike Totaal Boersen de deuren van het nieuwe pand op de Grote Wallerweg. Eigenaren Herman en Jeanet van der Vliet zijn enorm trots: “De nieuwe winkel is maar liefst 1100 vierkante meter waarmee we één van de grootste fietsenwinkels in de kop van Noord-Holland zijn geworden. Er is nu veel meer ruimte waardoor we een veel groter assortiment kwijt kunnen en we kunnen alles veel overzichtelijk presenteren. De grote open werkplaats werkt ook heel prettig en onze klanten zullen de koffiehoek en kinderhoek ook zeker kunnen waarderen. In januari gaat ook nog eens onze vernieuwde website met webshop online. Maar niet alles is nieuw; de vertrouwde, ontspannen sfeer hebben we meegenomen”.

Service & advies

Het vakkundige personeel van Bike Totaal Boersen geeft u tips en adviezen voor het onderhoud van uw fiets. Voor bedrijfsfietsenplannen bent u hier ook aan het juiste adres. Tevens kunt u hier een betrouwbare fietsverzekering afsluiten en krijgt u natuurlijk goede garantie en nazorg. In de winkel staan de nieuwste modellen stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen en mountainbikes van de grote merken als Batavus, Gazelle, Koga, Sparta, Raleigh, Alpina en Loekie. De winkel heeft een groot aanbod aan fietsaccessoires waaronder fietstassen, kleding en kinderzitjes.

Advies op maat

Last van zadelpijn? Geen zorgen! Bike Totaal Boersen heeft een uniek zadelmeetsysteem in huis om voor 99% zadelpijn en andere klachten te kunnen oplossen of voorkomen. Met een drukmeting en het beantwoorden van een paar vragen wordt het ideale zadel geadviseerd. Bovendien wordt iedereen met het bodyscanning systeem opgemeten. Zo kan uw fiets bij Bike Totaal Boersen volledig op u afgesteld worden, zodat u heerlijk kunt genieten van vele onbezorgde kilometers fietsplezier!

Beste Winkelketen

Bike Totaal is door de consument uitgeroepen tot Beste Winkelketen in de categorie Fiets & Vrije Tijd. Op bijna alle fronten werd Bike Totaal beter beoordeeld dan haar concurrenten, maar vooral assortiment, service en personeel sprongen eruit en dat vindt u terug bij Bike Totaal Boersen! De winkel bestaat al sinds 1927 en de 51-jarige Herman van der Vliet zit al 36 jaar in de tweewielerbranche. Er is dus genoeg ervaring aanwezig.

Opening

De officiële opening met leuke acties en aanbiedingen zal in maart plaatsvinden.